We delen graag onze praktijkervaring met jou

 

We hebben de traditie om kennis te delen met studenten. Dat doen we via interessante stage- en afstudeeropdrachten, gastcolleges en opleidingen in AXI Academy. Dit jaar staat een masterclass rond artificial intelligence op de agenda.

 

Masterclass Artificial Intelligence - woensdag 16 mei 2018 van 15:00 tot 18:00

 

Artificial Intelligence zal de wereld veranderen. De kansen zijn er. Als softwarehuis bouwen we innovatieve software oplossingen voor winkelketens, zorginstellingen en overheidsorganisaties met de inzet van artificial intelligence en cognitive computing.

 

Tijdens de Masterclass Artificial Intelligence deelt Björn Vergaelen, division manager Business Software Solutions bij AXI, zijn ervaring rond artificial intelligence met jou.

Je krijgt niet alleen een introductie in AI, je zal ook kennis maken met de gebruiksmogelijkheden van machine learning en Watson, het AI platform van IBM. Samen zetten jullie een praktijkvoorbeeld op uit de retailbusiness.

 

Veel leren en nog verwend worden ook. Vanaf 15:00 neemt Björn je mee in de wondere wereld van AI. Rond 18:00 sluiten we af met Pizza&Beer.

 

Wat denk je? Wil je je kennis bijspijkeren?

Let's go AI.

Is deze werkomgeving iets voor jou?

Wil je graag meer weten of praat je graag eens met één van onze medewerkers? Kom gerust langs. We maken graag tijd voor je. Kijk alvast eens naar onze jobaanbiedingen.

 

WERKENBIJAXI

Privacy & Cookie Verklaring