Stageopdrachten bij AXI

Op zoek naar een uitdagende stageopdracht?

Integreer een chat- en communicatieplatform binnen een administratieve softwaretoepassing

Binnen een financieel administratieve applicatie bekijk je de mogelijkheden om de samenwerking tussen de end-users te verbeteren via de inzet van een communicatieplatform. Je voorziet mogelijkheden om binnen de applicatie berichten uit te wisselen, te chatten, taken toe te wijzen, informatie te delen, e.d. Je evalueert diverse communicatieplatformen en argumenteert je productkeuze.

Optimaliseer de interactie tussen user interfaces en services in een Service Oriented Architecture

In functie van een naadloze integratie van AXI software binnen de softwareomgeving van derde partijen, analyseer je de mogelijkheden om met behulp van een  SOA architectuur en web services adaptive user interface te genereren.

Bouw een robotic accounting toepassing

Je bouwt mee aan de financiële ERP van de toekomst. Je werkt een zelflerend systeem uit dat financieel administratieve taken en processen op een slimme manier automatiseert. Met de door jou ontwikkelde robotic accounting toepassing reik je aan de gebruiker voorstellen aan om - bijvoorbeeld - inkoopfacturen automatisch te verwerken op basis van eerdere registraties in de financiële ERP.

Definieer een oplossing voor message queuing tussen winkels en hoofdkantoor

Om snel en veilig data heen en weer te sturen tussen fysieke winkels en het hoofdkantoor van een retailketen werk je een alternatief uit voor de Oracle Advanced Queuing oplossing die momenteel wordt gebruikt voor de integratie tussen systemen. De door jou gekozen oplossing dient performant te zijn en toe te laten om veel data 's nachts te verzenden naar honderden aangesloten winkelkassa's.

Realiseer een universal theme voor diverse handheld terminals

Je opdracht bestaat erin om een responsieve, veelzijdige en eenvoudig aanpasbare user interface uit te werken die inzetbaar is op diverse handheld terminals. Je bestudeert alternatieven voor het Oracle Application Express Universal Theme. Doel is om een omgeving te creëren die toelaat om mooie applicaties te bouwen die op een brede waaier van devices kan worden uitgerold.

Bedenk een aanpak die toelaat om goed om te springen met maatwerk binnen een standaard applicatie

Je bestudeert binnen de Oracle Application Express (APEX) omgeving de mogelijkheden om met behulp van bijvoorbeeld Build Options - op conditionele wijze - specifieke functionaliteiten te displayen binnen standaard APEX applicaties. Je formuleert richtlijnen om de impact op de onderhoudbaarheid van standaard applicaties tot een minimum te herleiden.

Je re-invent een webapplicatie voor klantbestellingen

Je creëert een efficiënt UX design voor een veelgebruikte applicatie in de fysieke winkel. Je moderniseert de applicatie en laat de UI aansluiten op de e-commerce webapplicatie van de retailer. Tevens zorg je voor de koppeling tussen de webapplicatie voor klantbestellingen en het centrale retailplatform.

Helaas, onderstaande stageopdrachten werden reeds ingevuld

Gebruik van augmented reality in de fysieke winkel

Maak een proof of concept voor een smartphone app die consumenten helpt om een artikel te vinden in de fysieke winkel. Je gebruikt de smartphone camera en augmented reality om het looppad te tonen. Aan het winkelschap toon je de productinformatie die je hebt verrijkt met behulp van augmented reality.

Shoppen in een kassaloze winkel

Maak een proof of concept voor een winkelsysteem waarbij de klant niet meer langs een fysieke kassa hoeft te passeren om af te rekenen. Onderzoek alternatieven die toelaten om verkooptransacties snel en correct af te handelen. Evalueer de mogelijke betaalmethodes in een kassaloze winkel.

Stuur de kassa randapparatuur aan via een IoT device

Realiseer een generieke app service voor de koppeling van scanner, geldlade, bondrukker en klantendisplay aan de winkelkassa. Met behulp van een IoT device (zoals Raspberry Pi) sluit je de kassa randapparatuur aan op de webkassa software draaiend op een pc, laptop, tablet en smartphone.

Ontwerp een 'queue busting' afrekenapp voor de fysieke winkel

Realiseer een nieuwe afrekenapp die winkelmedewerkers helpt om lange rijen bij de kassa te doen verdwijnen. Je koppelt de app met het assortimentsbeheer, de pricing- en promotiemodule van het centraal winkelsysteem en zorgt ervoor dat de verkooptransacties naar dit winkelsysteem worden verstuurd.

Pas het CodeUI test framework toe op de kassasoftware

Onderzoek de mogelijkheden die Microsoft Visual Studio biedt op het vlak van Coded UI testen. Maak een voorstel hoe dit test framework binnen de kassasoftware ontwikkelomgeving kan worden ingezet waarbij je een werkende testomgeving opzet.

Implementeer Microsoft Visual Studio Team Services in de .NET ontwikkelomgeving

Onderzoek de mogelijkheden die VSTS heeft op het vlak van automated testing en automated builds binnen een scrum team. Maak een gefundeerd voorstel hoe VSTS kan worden geïmplementeerd binnen de huidige Microsoft.NET software ontwikkelomgeving.

Is deze werkomgeving iets voor jou?

Wil je graag meer weten of praat je graag eens met één van onze medewerkers? Kom gerust langs. We maken graag tijd voor je. Kijk alvast eens naar onze jobaanbiedingen.

 

WERKENBIJAXI

Privacy & Cookie Verklaring