Ben jij die junior developer met innovatieve ideeën?

 

Wil jij mee aan de basis staan van een totaal nieuwe software oplossing? Wil je jouw meest innovatieve ideeën werkelijkheid laten worden? Heb jij affiniteit met financiële software en ERP oplossingen?  Denk jij te weten waar de klant van morgen naar op zoek is?

 

Dan hebben wij de ideale job voor jou. Onze afdeling Business Software Solutions is op zoek naar junior developers met een groot creatief en innoverend vermogen om mee te bouwen aan de ERP oplossing van de toekomst. Neem plaats in ons innovatielab en ga aan de slag.

 

Kennis van Java, JavaScript, Jira en Bitbucket, Jenkins en ervaring met Agile/scrum techniek is handig. Ervaring met PL/SQL en Oracle Application Express 5.0 (Apex) is een pre.

 

We zoeken mensen met  een afgeronde HBO-opleiding (technische of bedrijfskundige) informatica en maximaal 2 jaar werkervaring. Je bent communicatief vaardig en je hebt een pro-actieve houding. Starters zijn van harte welkom om te reageren. Je spreekt en schrijft goed Nederlands. Je werkt vanuit ons kantoor in Breda. Af en toe ga je ook naar ons hoofdkantoor in Willebroek (BE).

 

Als je denkt in dit profiel te passen, willen we je heel graag spreken.

In een eerste kennismaking stellen we je graag onze bedrijfscultuur, onze ICT-oplossingen en onze marktbenadering voor.

Nadenken over je wensen en je dromen

WIE JE BENT.WAT JE KAN.WAT JE WIL.

Privacy & Cookie Verklaring