Ben jij die projectleider met feeling?

 

We maken software applicaties voor winkelketens, zorginstellingen, overheidsorganisaties en bedrijven. Met gebruik van de nieuwste web technologieën en cloud services. We bouwen graag oplossingen die écht werken. Projectmatig, samen met de klant. Kwaliteit en klanttevredenheid vinden we heel belangrijk. Met onze klanten bouwen we aan een samenwerking op lange termijn.

 

Je bent die persoonlijkheid met oog voor wat mensen willen. Je voelt aan wat de klant bedoelt en wat de gebruiker wenst. Je durft door te vragen. Je hebt oog voor de commerciële omgeving waarin het ontwikkelde product wordt geplaatst. Je helpt je team van ontwikkelaars doelgericht samen te werken. Je stelt prioriteiten en stuurt bij. Op het einde van elke sprint lever je goedwerkende software af aan de klant. Samen met je teamleden trek je lessen uit wat je hebt gemaakt en hoe je hebt samengewerkt.

 

Heb je talent om mensen te doen samenwerken? Heb je een relevant bachelor- of masterdiploma op zak? Heb je de skills om een team te motiveren? Heb je het talent om goed te luisteren en met weinig woorden te begrijpen wat er wordt bedoeld? Heb je oog voor de talenten van anderen? Mogelijk heb je tijdens je studie, stage of afstuderen ervaring opgedaan met groeps- of teamwork. We zien je graag doorgroeien naar een gecertificeerde projectmanager.

 

Als je denkt in dit profiel te passen, willen we je heel graag spreken.

In een eerste kennismaking stellen we je graag onze bedrijfscultuur, onze ICT-oplossingen en onze marktbenadering voor.

 

Wij vinden onze ideale kandidaat het liefst zelf, dus geen acquisitie graag.

Nadenken over je wensen en je dromen

WIE JE BENT.WAT JE KAN.WAT JE WIL.

Privacy & Cookie Verklaring