Heb jij talent voor sales?

 

We maken software applicaties voor winkelketens, zorginstellingen, overheidsorganisaties en bedrijven. Met gebruik van de nieuwste web technologie├źn en cloud services. We bouwen graag oplossingen die ├ęcht werken. Projectmatig, samen met de klant. Kwaliteit en klanttevredenheid vinden we heel belangrijk. Met onze klanten bouwen we aan een samenwerking op lange termijn.

 

Je bent die persoonlijkheid met ondernemersgeest. Die de handen uit de mouwen durft te steken. Die de marktmogelijkheden uitgebreid exploreert. Met ondersteuning van onze marketingmedewerkers.

Jij opent de deuren. Je stelt doelgericht de juiste vragen. Je doorgrondt de probleemstelling. In nauw overleg met de klant, onze pre-sales en productontwikkelaars werk je goed passende oplossingen uit. Je werkt resultaatgericht op nieuwe prospecten en bestaande klanten.

 

Heb je talent voor verkoop? Heb je een relevant masterdiploma op zak? Heb je de uitstraling en de intelligentie om een vertrouwensband op te bouwen en om doelgericht specifieke marktsegmenten te benaderen. Mogelijk heb je tijdens je studie, stage of afstuderen al een eerste ervaring opgedaan.

 

Als je denkt in dit profiel te passen, willen we je heel graag spreken.

In een eerste kennismaking stellen we je graag onze bedrijfscultuur, onze ICT-oplossingen en onze marktbenadering voor.

 

Wij vinden onze ideale kandidaat het liefst zelf, dus geen acquisitie graag.

Nadenken over je wensen en je dromen

WIE JE BENT.WAT JE KAN.WAT JE WIL.

Privacy & Cookie Verklaring