Is network security jouw passie?

 

Je wordt specialist in netwerken en security, firewalls en wireless technologieën, reverse proxies en loadbalancers, encryptiebeveiliging en multifactor authentication.  Als Junior Network Security Consultant werk je samen met andere IT security specialisten aan diverse projecten, vaak in-house en soms ook bij de klant. Je kijkt of er beveiligingsrisico’s op websites, servers en of netwerken zijn. Wat moet verbeterd worden? En hoe kun je dit realiseren?

 

Je hebt een recent afgeronde HBO-opleiding in de technische informatica. Je hebt veel kennis van diverse netwerken en je hebt tijdens je studie ook leren programmeren. Je bent geïnteresseerd in security en zou hier graag meer over willen leren. Je bent gedreven en een communicatieve teamplayer. Je beheerst de Nederlandse taal en kennis van de Engelse taal is een pluspunt. Enige werkervaring is een pluspunt maar geen must.

 

Je werkt vanuit diverse locaties, zowel vanuit onze vestigingen in Breda en Willebroek, en op locatie bij onze klanten.

 

AXI biedt je een fulltime baan in een aangename, informele en flexibele werkomgeving. Je krijgt een gedegen opleiding van AXI om de tools goed te leren kennen. Je begint met een jaarcontract, wat na gebleken geschiktheid zal worden omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd. Je startsalaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Je krijgt in ieder geval een marktconform salaris met extra’s als een leaseauto met tankpas, een collectieve pensioenregeling, mogelijkheid tot deelname aan een collectieve ziektekostenverzekering. En natuurlijk een leuke baan met doorgroeimogelijkheden in een gezellige werkomgeving.

 

Als je denkt in dit profiel te passen, willen we je heel graag spreken.

In een eerste kennismaking stellen we je graag onze bedrijfscultuur, onze ICT-oplossingen en onze marktbenadering voor.

Nadenken over je wensen en je dromen

WIE JE BENT.WAT JE KAN.WAT JE WIL.

Privacy & Cookie Verklaring