Welke job kies je?

Omdat we continu investeren in nieuwe ICT oplossingen en services, willen we graag met jou kennismaken. Tijdens een eerste gesprek stellen we onze bedrijfscultuur, onze ICT-oplossingen en onze marktbenadering voor. Samen kijken we of je dromen en ambities  matchen met de doelen van onze organisatie.

Ben jij die leergierige applicatiebouwer?

Ben jij die projectleider met feeling?

Ben je een programmeertalent en droom je van een technische loopbaan? We bieden je graag de mogelijkheid om expert te worden in de door jou gekozen specialisaties.

In kleine teams bouw je aan kwaliteitsvolle bedrijfsoplossingen met gebruik van SCRUM, JavaScript, HTML, CSS, Oracle Apex en RESTful WebServices. Met aandacht voor het gebruiksgemak van de GUI. In nauw overleg met de klant.

Je zal veel bijleren. In AXI Academy volg je tal van technische trainingen, opleidingen in project management, ontwikkelmethodes, vergader- en presentatietechnieken.

Kan je een team motiveren? Heb je talent om goed te luisteren en met weinig woorden te begrijpen wat er wordt bedoeld? Heb je oog voor het talent van elke teamspeler?

Je helpt je team van applicatiebouwers doelgericht samen te werken. Je stelt prioriteiten en stuurt bij. Op het einde van elke sprint lever je goedwerkende software af aan de klant. Samen met je team trek je lessen uit wat je hebt gemaakt en hoe je hebt samengewerkt.

Mogelijk heb je tijdens je studie, stage of afstuderen ervaring opgedaan met groeps- of teamwork. We zien je graag doorgroeien tot gecertificeerde projectmanager.

Heb jij talent voor sales?

Ben jij die ultieme serviceverlener?

Ben jij die persoonlijkheid met ondernemersgeest? Verken je graag de marktmogelijkheden? Heb je de uitstraling en de intelligentie om een vertrouwensband op te bouwen met prospecten en klanten?

Jij opent de deuren. Je stelt doelgericht de juiste vragen. Je doorgrondt de probleemstelling. In nauw overleg met de klant, onze pre-sales en productontwikkelaars werk je goed passende oplossingen uit. Met als doel onze klanten te helpen succesvol te zijn.

Mogelijk heb je tijdens je studie, stage of afstuderen al een eerste ervaring opgedaan. We zien je graag doorgroeien tot een echte business developer.

Is service verlenen jouw tweede natuur en sta jij graag de klant te woord? Heb je interesse in software en technologie, maar is programmeren (nog) niet jouw ding? Dan hebben wij mooie mogelijkheden voor jou.

Je helpt in teamverband functionele vragen van de klant te beantwoorden, verhelpt technische storingen en signaleert software problemen. Hierin ben jij de spil tussen de klant en de rest van onze organisatie.

Je volgt diverse technische trainingen, werkt aan je communicatieve vaardigheden en krijgt de kans je te certificeren.

Is network security jouw passie?

Ben jij die junior developer met innovatieve ideeën?

Ben jij op zoek naar een uitdagende startersfunctie op het gebied van netwerk security?  Je wordt specialist in netwerken en security, firewalls en wireless technologieën, reverse proxies en loadbalancers, encryptiebeveiliging en multifactor authentication.

Als Junior Network Security Consultant werk je samen met andere IT security specialisten aan diverse projecten, vaak in-house en soms ook bij de klant. Je kijkt of er beveiligingsrisico’s op websites, servers en of netwerken zijn. Wat moet verbeterd worden? En hoe kun je dit realiseren?

Wil jij mee aan de basis staan van een totaal nieuwe software oplossing? Wil je binnen ons innovatielab je meest innovatieve ideeën werkelijkheid laten worden?

Heb jij affiniteit met financiële software of ERP oplossingen? Denk jij te weten waar de klant van morgen naar op zoek is? Neem plaats in ons innovatielab en bouw mee aan de next generation ERP oplossing.

Je zal gebruik maken van Java, JavaScript, Jira, Bitbucket, Jenkins, PL/SQL, Oracle Application Express (Apex) en Agile/Scrum.

Is deze werkomgeving iets voor jou?

Wil je graag meer weten of praat je graag eens met één van onze medewerkers? Kom gerust langs. We maken graag tijd voor je. Kijk alvast eens naar onze jobaanbiedingen.

 

WERKENBIJAXI

Privacy & Cookie Verklaring